Open avonden bij Badmintonclub Veglo

Dinsdag 10 en vrijdag 13 januari opent Badmintonclub Veglo voor geïnteresseerden de deuren van acht uur tot half elf ’s avonds. Zowel beginnende als gevorderde spelers kunnen een kijkje bij de club nemen en vrijblijvend een shuttletje mee slaan. Rackets en shuttles zijn beschikbaar. Speciaal voor de jeugd van 8 tot 16 jaar is er op dinsdagavond 10 januari van half zeven tot acht uur de mogelijkheid om mee te doen of te komen kijken. Belangstellenden hoeven zich niet vooraf aan te melden.

BC Veglo heeft diverse competitieteams in de districts- en landelijke bondscompetitie, maar ook een groot aantal recreatieve spelers. Er is een gezellige en fanatieke groep jeugdleden die dinsdagavond tot acht uur traint. In de 3-Oktoberhal heeft Veglo de beschikking over tien banen en de vereniging speelt daar elke week op de dinsdag- en vrijdagavond.

Tijdens de open avonden zijn er bestuursleden aanwezig die informatie over de club kunnen verstrekken. De open avonden worden gehouden in de 3-Oktoberhal aan de Smaragdlaan 99 in het Leidse Sportpark, Morskwartier.

Badmintonclub Veglo, VEreniging Gerepatrieerden Leiden en Omstreken, is in 1957 opgericht voor gerepatrieerden uit Indonesië en is daarmee de oudste badmintonvereniging van Leiden. De vereniging telt nu meer dan 100 leden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×