Burgemeester bezoekt 100-jarige

Vrijdag 6 januari is dhr. Frerich Muller 100 jaar geworden. Burgemeester Lenferink brengt hem aanstaande maandag 9 januari om 13.45 uur een felicitatiebezoek. De heer Muller werd op 6 januari 1906 geboren in Groningen. In zijn werkzame leven heeft de heer Muller diverse banen gehad, van kruidenier in Groningen tot purser op de Holland-Amerikalijn. Ook was hij werkzaam als loonadministrateur bij Philips. Zijn laatste baan had hij bij de Nederlandse Spoorwegen. Meneer hield van fietsen en vissen en deze zomer heeft hij nog in de tuin gewerkt. Nu kijkt hij nog graag TV en mag hij graag een boek lezen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×