Verloren fietsen naar nieuw depot

Sinds deze week worden gevonden fietsen opgeslagen in het depot op de Boommarkt. Voorheen werden de fietsen naar de Volmolengracht gebracht, maar die locatie is vanaf 8 januari gesloten. Fietsen die langdurig en schijnbaar zonder eigenaar op een plek staan, worden na een melding voorzien van een sticker. Na een week wordt de fiets door de sector Stadstoezicht verwijderd en drie maanden in opslag genomen, zodat de eigenaar de tijd heeft zich te melden en kan aantonen dat het om zijn fiets gaat.

Op iedere eerste woensdag van de maand (tussen 13.00 en 15.00 uur) kunnen de opgeslagen fietsen in het depot op de Boommarkt worden bekeken. Alleen op vertoon van de aangifte van diefstal of een goede omschrijving van de fiets en een passende fietssleutel, zal de fiets worden meegegeven.

Het depot op de Boommarkt is te vinden in de garage van het voormalige onderkomen van het Hoogheemraadschap Rijnland, vlak naast het postkantoor. Het melden van achtergelaten fietsen kan bij de Servicedesk van de politie: 0900 8844 of bij het Servicepunt Woonomgeving: (071) 516 55 01.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×