Schriftelijke vragen VVD over Methadonverstrekking

Paul Laudy en Greetje van Gruting van de VVD hebben in een brief aan de gemeenteraad vragen gesteld over Methadonverstrekking en overlast door junks en daklozen bij het Trigon terrein aan de Zoeterwoudse Singel. Omwonenden melden dat bijna dagelijks het speeltuintje bij het Trigon terrein wordt bezet door een groep van vier tot twintig daklozen. Er is sprake van vervuiling, lawaaioverlast, er wordt gedeald en drugs gebruikt. Bovendien zijn door omwonenden een aantal keren halfvolle cups Methadon gevonden waarvan melding is gedaan bij de politie.

Volgens de omwonenden wordt er door de Politie nogal laconiek gereageerd en meldt deze dat men binnen de APV geen mogelijkheden heeft om op te treden. De VVD maakt zich zorgen, omdat andere opvang- en doorverwijsvoorzieningen niet voor het einde van 2006 beschikbaar zullen zijn. Bovendien zal de Lorentzschool zich tijdelijk in de buurt gaan vestigen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×