Klappen van taxi-passagier

Zondagmiddag heeft een 26-jarige fietser klappen gekregen van een man die zich op dat moment als pagagier in een taxi bevond. De fietser reed voor de taxi en remde plotseling af waardoor de taxi vol op de remmen moest. Dit zinde de 38- jarige passagier niet, deze stapte uit en gaf de fietser een klap in het gezicht. Een getuige noteerde echter het kenteken van de taxi en belde de politie. De passagier meldde zich later op de dag op het politiebureau en gaf aan de fietser geslagen te hebben omdat die een gevaarlijke situatie in het verkeer had veroorzaakt. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×