Leerlingen organiseren minivakantiebeurs

Leerlingen van de opleiding Toerisme van het ROC organiseren op 27 januari een minivakantiebeurs. In 45 stands worden diverse vakantiebestemmingen toegelicht. Mensen die na het bezoeken van de grote vakantiebeurs in Utrecht nog wat meer informatie willen, of die zich gewoon willen oriënteren, kunnen hiervoor bij het ROC terecht. De beurs is geopend van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Om zich goed voor te bereiden hebben de leerlingen de vakantiebeurs in Utrecht bezocht en zochten ze contact met VVV’s hotels en campings in binnen- en buitenland. De leerlingen doen met de beurs ervaring op die ze later in de praktijk kunnen brengen. Bovendien is de minivakantiebeurs een belangrijk onderdeel van de opleiding Toerisme. De beurs wordt gehouden in de sporthal aan het Lammenschanspark 4. De sporthal wordt voor de gelegenheid zo aangekleed dat iedere bezoeker alvast in de vakantiesfeer kan komen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×