Wisseltruc

Vandaag is de eigenaar van een belwinkel aan de Turfmarkt het slachtoffer geworden van een wisseltruc. Twee mannen vroegen of ze 200 euro mochten wisselen, toen de eigenaar met het wisselgeld terugkwam wilden de mannen nog eens drie biljetten van 200 euro wisselen. Na ook deze biljetten te hebben gewisseld wilde men het geld toch maar liever in dollars hebben, hetgeen niet mogelijk was. Vervolgens werd al het wisselgeld weer aan de eigenaar van de winkel teruggegeven en vertrokken de mannen. Later ontdekte de eigenaar van de winkel dat hij 150 euro tekort had en ging achter de mannen aan. De politie hield later op het Stationsplein een 33-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aan. Deze was echter niet in het bezit van het geld waardoor de politie een nader onderzoek instelt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×