SP Kamerlid Jan de Wit spreekt over asielbeleid

Vrijdag 3 februari geeft SP Tweede Kamerlid Jan de Wit in Studentencentrum Plexus (Kaiserstraat) een lezing over het asielbeleid van minister Verdonk. Volgens de SP kenmerkt het huidige asielbeleid zich door een gebrek aan humaniteit en rechtvaardigheid. “Het is niet humaan om mensen, die hier na al die jaren een bestaan hebben opgebouwd, nu nog weg te sturen,” aldus de SP.

De Wit houdt zich al jaren bezig met het asielbeleid en gaat in een lezing in op de gevolgen van het beleid van minister Verdonk. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer de leefomstandigheden van de vluchtelingen in Nederland en waarom vluchtelingen in de illegaliteit belanden. Verder is er ruimte voor discussie en vragen. De avond start om 20.00 uur.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×