Politiek spreekuur in Leidse Hout

Morgen (zondag) houdt GroenLinks van 11.00 tot 13.00 uur weer een politiek spreekuur in Theehuis de Leidse Hout. “Eén van de belangrijkste thema’s in de stad is de verdraagzaamheid, het samenleven, leefbaarheid en veiligheid voor jong en oud, overdag en ’s nachts,” zo laat lijsttrekker Jos Posthuma weten. “Er moet ruimte zijn voor mensen van andere culturen en acceptatie dat niet iedereen het op eigen kracht redt in deze stad”.

Het lijkt goed te gaan met Leiden, maar geldt dat ook voor iedereen? Wordt de welvaart wel goed verdeeld en moeten we ons niet schamen voor het feit dat er weer maaltijden moet worden verstrekt? Gebruikt de gemeente Leiden wel voldoende haar mogelijkheden om het afbraakbeleid van de regering Balkende op te vangen? Over deze vragen wil GroenLinks met de Leidse inwoners in gesprek.

Posthuma: “We presenteren binnenkort het verkiezingsprogramma voor de stad Leiden. Een verkiezingsprogramma stel je op, maar het is natuurlijk nooit af. Het moet verder met de kiezer worden uitgewerkt. Daarvoor wil ik het politiek spreekuur de komende maanden gebruiken. Ook na de verkiezingen, als de stemmen geteld zijn en de college-onderhandelingen beginnen, blijven we de kiezer betrekken bij de discussies en besluitvorming”.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×