Mishandelingen

In een Café aan de Nieuwe Beestenmarkt zijn twee mannen van 18 en 23 jaar elkaar de afgelopen nacht in de haren gevlogen. Beiden raakten daarbij gewond en beiden hebben aangifte gedaan van mishandeling. De politie hoopt door het horen van getuigen te achterhalen wie de vechtpartij is begonnen. In dezelfde nacht raakte in een café aan de Lange Mare een 34-jarige man uit Leiden gewond nadat hij met een glas en zijn gezicht en borstkas werd gestoken. Hij werd aan zijn verwondingen geholpen door een medewerkster van de kroeg. Hij heeft aangifte gedaan en de politie is een onderzoek gestart.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×