Kettingbotsing Haagse Schouwweg

Een vrachtauto en drie personenauto’s zijn vanmorgen op de Haagse Schouwweg met elkaar in botsing gekomen. Zij reden achterelkaar richting de Laan te Rhijnhof toen de voorste automobilist, een 55-jarige man uit Warmond, afremde om af te slaan naar de parkeerplaats van een daar gevestigde voetbalvereniging. De automobilist achter hem, een 53-jarige man uit Oostzaan, kon op tijd afremmen. Een 33-jarige vrouw uit Leiden die derde in de rij was lukte dit niet en botste op de tweede auto, die daarop weer doorschoof tegen de eerste. Een achterop komende vrachtauto, bestuurt door een 23-jarige Leidenaar, reed ook nog eens tegen de rits auto’s waarop er een tweede klap volgde. De Leidse vrouw is met buikletsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×