Gestolen Snorfiets

De politie heeft gisteren twee 15-jarige jongens aangehouden die op een gestolen snorfiets rondreden. Eerder op de dag was de snorfiets gestolen uit een fietsenstalling van een scholengemeenschap aan de Vondellaan. De 21-jarige eigenaar vond bij terugkomst in de stalling alleen een verbroken kabelslot aan en besloot dan maar met de bus naar huis te gaan. Toen hij bij de bushalte stond hoorde hij brommergeluid wat hem wel erg bekend in de oren klonk. Hij zag twee jongens op zijn snorfiets aankomen rijden, sprak ze aan en belde de politie. De jongens verklaarden de snorfiets gevonden te hebben.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×