SP en CU komen met plan voor Leidse ijsbaan

Donderdagavond gaan verschillende raadskandidaten van de SP schaatsen op de ijsbaan een de Vondellaan. De SP wil de ijsbaan behouden en werkt samen met de ChristenUnie aan een plan voor de ijshal. “Ook al komt er straks een ijsbaan in Alphen, dan nog verdient Leiden een eigen baan. Dat hebben de ijsvereniging en het bestuur van de ijshal allang bewezen. De Leidse ijshal heeft nu én in de toekomst onze steun nodig”, aldus SP-lijsttrekker Antoine Theeuwen.

De SP en de ChristenUnie hebben na gesprekken met de IJsport Vereniging Leiden een aantal voorstellen geformuleerd om de ijshal te onderhouden. Ook de PvdA staat volgens Theeuwen positief tegenover de plannen die half februari worden behandeld in de commissie Onderwijs en Cultuur.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×