Aanhoudingen n.a.v. inbraken

De politie heeft de afgelopen maand zes mannen, in de leeftijd van 14 tot 22 jaar, uit Leiden aangehouden die in wisselende samenstelling hadden ingebroken in een woning en café in Leiderdorp en een snackbar in Leiden. De eerste inbraken vonden in april vorig jaar plaats in een woning aan de Florijn in Leiderdorp. Naast laptops, flatscreens en een mobiele telefoon werd ook een auto gestolen, deze werd een maand later in Leiden teruggevonden.

Na een onderzoek konden de mannen de afgelopen weken worden aangehouden. Ze bekenden de inbraken in een woning en café in Leiderdorp, ook werd de inbraak in de snackbar in Leiden bekend. Onderzocht wordt nu of de mannen ook voor andere inbraken verantwoordelijk zijn. Gedurende het onderzoek zijn ze op vrije voeten gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×