Huiselijk geweld

Een 23-jarige Noordwijker is gisteravond aangehouden omdat hij twee vrouwen in hun huis had mishandeld. De man had ruzie met zijn vriendin gekregen omdat die de relatie verbrak. Aansluitend hierop begon hij zijn inmiddels ex-vriendin te slaan. De moeder die op het gegil van haar dochter afkwam kreeg wat schoppen te verwerken. De politie heeft de man bij de woning aangehouden. Later op de avond kreeg een 39-jarige Amsterdammer ruzie met zijn ex-vrouw, ze wilde dat hij haar woning verliet. Toen de inmiddels gebelde politie arriveerde vertrok de man maar kwam weer terug om een tas te halen en begon de agenten uit te schelden. Toen hij wederom de woonkamer probeerde binnen te komen werd hij door de agenten tegengehouden. Als reatie begon de man één van de agenten te schoppen en te slaan, hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×