Overval in Leiden in 'Team West'

De politie vraagt woensdag in het opsporingsprogramma ‘Team West‘ van TV West aandacht voor een overval in een woning die op donderdag 2 februari plaatsvond in een woning aan de Meijerskade in de Professorenwijk. Drie mannen belden bij de woning aan en drongen naar binnen. Een van de mannen bedreigde de twee aanwezige vrouwen met een vuurwapen. De mannen gingen er vandoor met een portemonnee en een telefoon.

Het is onbekend in welke richting de mannen gevlucht zijn, en of zij met een voertuig waren. De politie vraagt getuigen zich te melden bij de recherche in Leiden via het nieuwe eigennummer van ‘Team West’ 071 – 5249039. De overval werd tussen 18.15 en 18.40 uur gepleegd.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×