D66 verwijt VVD gebrek aan visie rond bedrijventerreinen

D66 wil van de VVD weten wat die partij doet als de Raad van State één dezer dagen opnieuw besluit dat er in de Oostvlietpolder geen bedrijventerrein mag komen. Paul van Meenen, lijsttrekker van D66, wil in dat geval de handdoek in de ring gooien en op zoek gaan naar alternatieve locaties. VVD-lijsttrekker Leendert de Lange weigert vooralsnog om er vanuit te gaan dat de Oostvlietpolder niet bebouwd mag worden.

Van Meenen vindt dat een zwaktebod van de liberale voorman. Met alle seinen op oranje lijkt rood licht voor een bedrijventerrein, of bedrijvenpark met veel groen zoals De Lange benadrukt, allerminst ondenkbaar. “En wat dan? Is de vraag waarop Van Meenen ondanks veelvuldig aandringen tot nu toe geen antwoord krijgt van de VVD.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×