Politie haalt inbrekers uit het water

De politie heeft zaterdagnacht twee 18-jarige inbrekers uit de sloot gevist. De twee hadden ingebroken in de kantine van voetbalvereniging Lugdunum aan de Oegstgeesterweg. Eén verdachte werd zwemmend in de Haarlemmertrekvaart gevonden, de tweede verdachte verborg zich in een sloot langs de Oegsteesterweg.

Het tweetal was op de loop gegaan toen zij op heterdaad betrapt werden door agenten die na een inbraakmelding bij de kantine aankwamen. De twee jongens zijn ingesloten en zitten nog vast. Vermoedelijk is er niet veel buitgemaakt bij de inbraak. Wel stonden er flessen drank klaar om mee te nemen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×