Potloodventer aan Noordeinde

Zaterdagnacht werden twee Leidse vrouwen van 20 en 21 jaar op het Noordeinde lastig gevallen door een man die daar aan het masturberen was. Eén van de vrouwen had daar op dezelfde plek een week ervoor ook al last van gehad. De inmiddels ingeseinde politie ging opzoek en hield een man aan die aan het signalement voldeed, later op het bureau herkenden de vrouwen hem echter niet als de dader. Later in de nacht werden twee vrouwen op het Noordeinde aangesproken door een man die vertelde dat hij graag naar een parkje wilde om daar naakt te kunnen lopen. Hij liet daarop zijn broek zakken en begon zich te bevredigen. De vrouwen zijn snel naar huis gelopen en belden de politie, die de omgeving heeft afgezocht maar de man niet hebben kunnen vinden.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×