Agressieve automobilist opgepakt na mishandeling

De politie heeft maandag een 21-jarige man uit Katwijk aangehouden die vorige maand een 36-jarige Leiderdorpse rij-instructeur mishandelde. Dat gebeurde op zaterdag 21 januari nadat de Katwijker op de Valkenburgseweg vlak achter de lesauto ging rijden. Hij reed zo dicht achter de lesauto dat de leerlinge nerveus begon te worden. De rij-instructeur draaide zich in de auto om en gebaarde de man wat meer afstand te houden. De Katwijker pikte dat niet, haalde de lesauto in en remde hard.

De rij-instructeur kon tijdig ingrijpen, maar besloot om de man bij de verkeerslichten bij de Molentuin op zijn rijgedrag aan te spreken. De Katwijker stapte uit zijn auto en begon de rij-instructeur te schoppen en te slaan. Deze liep daarbij diverse builen en een lichte hersenschudding op.

Omstanders wisten door in te grijpen erger te voorkomen. De Katwijker reed vervolgens weg.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×