Berovingen

Gistermiddag is een man in de Stationshal beroofd van zijn laptop. De politie hield even later, naar aanleiding van het opgegeven signalement, een 39-jarige man uit Leiden aan. Deze ontkende echter ook maar iets met de beroving te maken te hebben zodat hij weer werd vrijgelaten. Een andere beroving vond gistermiddag plaats op het Lakenplein. Een 23-jarige man liep daar met zijn mobieltje te bellen toen hij vanachter door een man op een bromfiets werd benaderd. De bromfietser wilde het mobieltje uit de handen van de man rukken, wat niet lukte. Toen de bromfietser stopte en het slachtoffer een schop in zijn knieholte gaf moest deze zijn telefoon alsnog loslaten waarop de dader er met zijn telefoon vandoor ging.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×