NCRV volgt Leidse campagnes

Maandagmorgen zendt de NCRV de eerste editie uit van een serie van het radioprogramma ‘Plein Publiek’. Elke ochtend doet verslaggever Nathan Plas vanaf die dag tussen 09.45 en 10.00 uur rechtstreeks verslag van ontmoetingen met verschillende lokale politici en kiezers in Leiden. VVD-raadslid Arend-Jan Sleijster is maandag als eerste Leidse politicus te horen. Op dinsdag 7 maart doet Nathan Plas live verslag vanuit een stemlokaal in de stad. In de dagen ná de verkiezingen worden winst én verlies gedeeld met winnaars en verliezers.

Sleijster heeft Stedelijk Museum De Lakenhal als locatie voor zijn ontmoeting gekozen. Vanuit één van de onlangs gemoderniseerde zalen met werken van Rembrandt zal hij namens de VVD Leiden aandacht vragen voor een grote én grootse uitbreiding van deze Leidse schatkamer. “Niet alleen om permanent cultuurliefhebbers naar Leiden te trekken, maar óók om eindelijk de imposante collectie aan alle Leidenaren in volle glorie te tonen,” aldus Sleijster.

Datum: maandag 27 februari 2006

Tijdstip: 09.45-10.00u.

Frequentie: 89.9 (kabel) 747 AM (ether)

Plaats: Stedelijk Museum De Lakenhal, Oude Singel 28-32

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×