SP houdt discussiemiddag over globalisering

Dinsdag organiseert ROOD, de jongerenorganisatie van de SP, in Studentencentrum Plexus in de Kaiserstraat van 13:00 tot 16:00 uur een vrij toegankelijke middag met lezingen en discussie. De middag draait om de vraag wat globalisering is en hoe we erop moeten reageren. Er komen drie sprekers, die elk vanuit hun vakgebied hun licht laten schijnen op deze vraag.

Auteur en econoom Dr. Robert Went zal het hebben over globalisering als nieuw stadium van het kapitalisme. De econoom professor Dr. Alfred Kleinknecht gaat in op de vraag of in de komende tijd steeds meer banen naar Azië zullen verdwijnen. En ten slotte zal SP-Eerste Kamerlid Tiny Kox spreken over het verband tussen globalisering en het neoliberalisme.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×