Vanavond laatste raadsvergadering voor de verkiezingen

De laatste gemeenteraadsvergadering voor de verkiezingen van 7 maart wordt vanavond naar verwachting een lange zit voor zowel politici als geïnteresseerde inwoners. Op de agenda van de vergadering die al om 19.00 uur begint, staan onder andere de behandeling van de cultuur- en de sportnota. Ook de sloop van woningen in de Marnixstraat en de bestemmingsplannen voor de Merenwijk en de stadszijde van het stationgebied komen aan bod. Daarnaast zal ook de actualiteit de nodige tijd in beslag nemen met onder andere de problemen rond het parkeerterrein aan de Haagweg. De raadsvergadering is live via Sleutelstad.nl te beluisteren.

Klik hier om live mee te luisteren. (vanaf 19.00 uur).

 

Morgen zal de vergadering in de loop van de dag ook beschikbaar komen via //www.sleutelstad.nl/raadsvergadering/. Daar zijn ook eerdere vergaderingen na te luisteren.

Informatie over agenda en stukken is te vinden op www.leiden.nl/raad.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×