Belg rijdt door na aanrijding

Een 49-jarige Belgische vrachtwagenchauffeur is vanmiddag op de Vlietweg tegen een boom gereden. Na de aanrijding heeft de man gewoon zijn weg vervolgd maar werd enige tijd later door de politie aangehouden omdat deze melding had gekregen dat er een vrachtwagen op de Hoge Rijndijk reed waarvan de cabine volledig ontzet was. Toen de politie hem staande had gehouden bleek dat ook de laadbak ontzet was, bovendien zaten er nog stukken boomschors en houtsnippers tussen de naden van de deuren van de cabine. Een gedeelte van de lading, die bestond uit bussen scheerschuim, lag los in in de laadbak. De chauffeur is aangehouden wegens het doorrijden na een aanrijding.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×