Leidenaar aangehouden na bedreiging met mes

De politie heeft vrijdagmorgen een 23-jarige Leidenaar aangehouden wegens de bedreiging van een 31-jarige automobilist uit Den Haag. De Leidenaar fietste slingerend over de Boerhaavelaan, waardoor de automobilist hem niet kon passeren. Toen de Hagenaar kans zag de fietser in te halen, viel de fietser tegen de auto.

De Hagenaar sprak de fietser aan vanwege de schade aan de auto. De Leidenaar pakte hierop een zakmes en liep dreigend op de Hagenaar af. Deze is toen weggereden, maar seinde wel een voorbijrijdende agent in. De Leidenaar werd hierop ter plaatse aangehouden. Het zakmes werd inbeslaggenomen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×