Rilana Erades gaat debuut maken voor Nederlands damesteam

De Leidse dartspeelster Rilana Erades (21) gaat in het weekend van vrijdag 7 april – zondag 9 April haar debuut maken voor het Nederlands damesteam. Rilana werd daarvoor gisteren samen met Francis Hoenselaar, Karin Krappen en Karin ten Kate, uitgenodigd door bondscoach Dennis van Onselen. Rilana, die sinds vorig jaar mei in de Nederlandse selectie zit, krijgt dus nu ook echt te kans om te laten zien wat ze kan. Rilana zal tijdens de Springcup 2006 een koppel vormen met WDT 2006 winnaar Karin Krappen.

Gisteren won Rilana het Nederlandse rankingtoernooi Open Zuid West Nederland in Tilburg. Rilana won die dag onder andere van Mieke de Boer en Karin Krappen. In de finale won Rilana met 4-1 van Floortje van Zanten. Door de overwinning stijgt Rilana van de 4e naar de 3e plaats en is het gat met de nummer 2 nog maar twee punten met nog twee toernooien te gaan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×