Nummer 4 van ChristenUnie toch in de gemeenteraad

Janine Clement gaat als de nummer twee van de ChristenUnie de Leidse gemeenteraad in. Nu de kiezer heeft gesproken en Janine met voorkeurstemmen een zetel heeft veroverd, komt Clement terug op haar besluit om een stapje terug te doen. “De ChristenUnie Leiden ziet dat als een bekroning van acht jaar gedegen werk als duo-raadslid. Janine gáát er dan ook voor. En daar is de ChristenUnie Leiden heel blij mee,” zo laat de partij weten.

“Janine stond op de kandidatenlijst nummer vier, omdat ze een stapje terug wilde doen. Maar geïnspireerd door de verkiezingsuitslag doet ze een stap vóóruit,” vertelt voorzitter Chris Sol van de ChristenUnie. De nummer twee van de kandidatenlijst, Richard Roos, stond al in de startblokken. Hij wordt nu duo-raadslid.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×