Overval Grieks restaurant in Morsstraat

Vanmiddag is een pand aan de Morsstraat, waarin ook een Grieks restaurant is gevestigd, overvallen door twee mannen. Twee bewoners van het pand raakten bij de overval gewond, één van hen is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Om de bewoners te kunnen ondervragen zal er een tolk ingeschakeld moeten worden omdat ze de Nederlandse taal niet goed beheersen. De politie is na de overval gelijk een zoekactie begonnen waarbij ondermeer gebruik wordt gemaakt van een helikopter.

Uit informatie blijkt dat de twee mannen er te voet vandoor zijn gegaan in de richting van het Kort Rapenburg. Het is nog niet bekend of de daders iets hebben buitgemaakt. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×