A4 afgesloten door geschaarde vrachtauto

De A4 is vanmorgen ter hoogte van de Willem van de Madeweg in de richting van Den Haag enige tijd afgesloten geweest wegens een geschaarde vrachtauto. Tevens werd in de richting Amsterdam een rijstrook afgesloten. Het verkeer werd terplekke omgeleid. Rond kwart over zes werden beide wegen weer vrijgegeven, aldus een woordvoerder van de politie. De vrachtauto raakte vermoedelijk door aquaplanning in een slip en kwam met de gehele combinatie dwars over de Rijksweg klem te zitten tussen linker en rechter vangrail. De 35-jarige chauffeur uit Berkel en Rodenrijs bleef ongedeerd.

De A4 werd vanaf de afrit bij Hoogmade afgsloten, het verkeer werd onder begeleiding van politiemotorrijders van de snelweg afgeleid. Beide vangrails waar de vrachtauto in belandde zijn over een lengte van ongeveer dertig meter beschadigd.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×