Automobilist rijdt door na ongeval

Een 81-jarige fietser is vrijdag op het Noordeinde tegen een kleine zwarte auto aangereden en daardoor ten val gekomen. De fietser reed vantuit de richting van de Rembrandtstraat en werd ingehaald door de automobilist, deze sloeg rechtsaf de Oude Varkensmarkt op en zag daarbij de fietser over het hoofd. De auto met drie á vier inzittenden is verderop gestopt waarna één van de inzittenden naar de bejaarde man liep om even bij hem te kijken. Vervolgens is deze weer ingestapt en is de auto weggereden in de richting van de Groenhazegracht.

De politie verzoekt getuigen van het ongeval zich te melden.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×