Twee aanhoudingen na belediging van agenten

De politie heeft zondagochtend twee mannen aangehouden na het beledigen van twee agenten in functie. Een 34-jarige man uit Dordrecht werd betrapt op het urineren tegen een kerk op de Breestraat. Agenten gaven de man een bekeuring en noteerden zijn gegevens. Toen ze in de politieauto stapten, riep de man beledigende woorden naar de agenten. Eerder die nacht werd ook een 21-jarige Hagenaar aangehouden voor het beledigen van agenten. De man liep samen met ongeveer tien personen over de Breestraat en stak zijn middelvinger op naar voorbijrijdende agenten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×