Weekend met inbraken

Het afgelopen weekend is er in Leiden op verschillende plekken ingebroken. Zaterdagochtend werd er ingebroken bij een bedrijf aan het Schuttersveld. Getuigen meldden dat ze een man op een scooter in de buurt van het bedrijf hadden gezien die een computer bij zich had. De scooter en computer werden later door de politie in de wijk aangetroffen. Op basis van het opgegeven signalement werd later op de dag een man aangehouden in de Lusthoflaan, deze werd later weer in vrijheid gesteld omdat hij niet herkend werd door een getuige. De politie zet het onderzoek voort.

Zaterdagochtend meldden getuigen een inbraak in de Marnixstraat, de politie zag twee mannen uit een brandgang van de Julianakade lopen. De twee, een 25-jarige man uit Spijkenisse en een 20-jarige man uit IJsselstein voldeden aan het signalement en werden aangehouden. Ook werd er zaterdag ingebroken in een woning aan de Middelstegracht, deze inbraak wordt nog door de politie onderzocht.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×