Wijkpost voor bewoners De Genestetstraat

Op 10 april opent woningcorporatie de Sleutels van Zijl en Vliet een wijkpost in De Genestetstraat. De bewoners van de wijk zijn er al enige tijd van op de hoogte dat hun wijk ingrijpend zal worden veranderd, de kwaliteit van de huizen gaat achteruit en zodoende komen de woningen niet meer in aanmerking voor renovatie. Nieuwbouw is de enige oplossing waardoor mensen uit de buurt met vragen zitten als; wanneer moet ik mijn huis uit, hoe zit het met de nieuwe woning en kom ik in aanmerking voor een verhuisvergoeding. Om die reden wordt er in de wijk een wijkpost geopend, waar op gezette tijden de wijkbeheerder te vinden is om de bewoners te woord te staan over de komende veranderingen.

De wijkpost wordt op 10 april om 16.00 uur feestelijk geopend. Mensen uit de buurt kunnen dan onder het genot van een hapje en een drankje kennis maken met wijkbeheerder Peter de Bree en de wijkconsulente.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×