Wethouders doen mee aan Singelloop

De kersverse wethouders Paul Jonas (SP) en Marc Witteman (PvdA), doen vanavond mee aan de 31ste editie van de Leidsch Dagblad Singelloop. Ze willen hiermee de twee citaten, ‘Sport is gezond en sport verbroedert’ uit het collegeprogramma ‘Met hart en hand. Leiden 2006-2010’, in de praktijk brengen. Volgens Jonas en Witteman draagt deelname aan de Singelloop bij aan een goede gezondheid van de inwoners van Leiden en is het goed voor de sociale verbanden en integratie.

De Singelloop start om 19.30 uur op het Nuon-terrein aan de Lange Gracht, het startschot wordt gegeven door Leontien Zijlaart-van Moorsel, volgens de Wielerunie de beste wielrenster aller tijden. Ook de Singelloop staat dit jaar in het teken van het Rembrandtjaar, op de medaille is een karikatuur van de Leidse schilder afgebeeld.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×