Donderdag Leids Festival van het Nieuwe Levenslied

Komende donderdag vindt in Leiden het Festival van het Nieuwe Levenslied plaats. Door een tekort aan inschrijvingen wordt het competitie-element echter geschrapt. De acht deelnemers die mee hebben gedaan aan de voorronde zijn om die reden allemaal door naar de finale die op 3 juni gehouden wordt in Four Reasons. Naast de artiesten die zich hadden ingeschreven zullen donderdag ook een aantal Leidse coryfeeën optreden, waaronder de Music Makers, Gijs Slagwijn en Wies Cavé.

Het levenslied zal te horen zijn in de café’s; Barrera, ’t Keizertje, De Twee Spieghels, De Uyl van Hoogland, Jantje van Leyden en L’Esperance. Het totale programma is te vinden op www.levenslied.nl .

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×