Weekend vol inbraken

In vier woningen in Leiden is het afgelopen weekend ingebroken. Vrijdagnacht wisten inbrekers via een bovenraampje een woning aan de Vestestraat binnen te komen. In een woning aan de Hugo de Grootstraat werd tussen zaterdagmorgen en zondagnacht op dezelfde wijze ingebroken. Diezelfde dag is er ingebroken in een woning aan de Rijn en Schiekade, hier werd een raam ingegooid om binnen te komen. Tenslotte is er afgelopen nacht ingebroken in een woning aan de Jan van Goyenkade, De bewoners hoorden een klap en glasgerinkel en gingen vervolgens beneden polshoogte nemen. De inbreker had via een raam een laptop meegenomen.

Uit de andere woningen werden ook voornamelijk laptops maar ook een televisie en een DVD-speler weggenomen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×