Introductie 'Rembrandt Arrangement'

Op 1 mei wordt in Leiden het ‘Rembrandt Arrangement’ geintroduceerd. Het arrangement bestaat uit 6 vouchers waarmee korting gekregen kan worden op diverse Rembrandt-activiteiten. Iedereen kan een ‘dagje Rembrandt’ doen voor EUR 34,50 per persoon, koffie en lunch zijn inbegrepen. Omdat het 400 jaar geleden is dat Rembrandt in Leiden werd geboren, is de stad een jaar lang in de ban van de Leidse schilder. De diverse evenementen en exposities zullen veel toeristen uit binnen- en buitenland trekken.

In het ‘Rembrandt Arrangement’ zijn inbegrepen; de Rembrandt rondvaart, toegang tot de Rembrandt Ontvangsthal, een bezoek aan de Lakenhal, de Rembrandt Stadswandeling en natuurlijk koffie en een lunch. Bovendien krijgt men bij de Watertuin 15% korting op een prachtig Rembrandt boeket.

Het arrangement is tegen contante betaling te koop in de Rembrandt Ontvangsthal aan de Marktsteeg in Leiden en is geldig tot en met 31 oktober. Voor groepen is het mogelijk per e-mail te reserveren: rembrandt@kwik-en-vanhoek.nl, of kijk op Rembrandt400 Leiden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×