Kinderschildermiddag in de Hortus

Tijdens de meivakantie kunnen kinderen vanaf 8 jaar in de Hortus kleine Rembrandtjes worden. De botanische tuin van Leiden organiseert op 3 mei een kinderschildermiddag. Om 13.30 uur zullen de kleine schilders elkaar ontmoeten in de Oranjerie, waarna een rondje Hortus volgt om inspiratie op te doen. Omdat ook de Leidse schilder Rembrandt een leermeester had, komen er echte schilders van de ‘Noyensche School’ om de kinderen te assisteren en aanwijzingen te geven. Tijdens de middag zullen er foto’s gemaakt worden van de jonge kunstenaars, die later van de website van de fotograaf gedownload kunnen worden.

De kosten voor de schildermiddag bedragen EUR 6,95, de aanvang is om 13.30 uur. De kaartjes kunnen elke dag bij de ingang van de Hortus gekocht worden tussen 10.00 uur en 18.00 uur. Voor informatie kan gebeld worden met Stans van der Veen of Patricia Vandecasteele, tel: 071-5275144. De Hortus botanicus is gevestigd aan het Rapenburg 73.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×