Nieuwe website ChristenUnie gelanceerd

Gisteren heeft fractieleider Guido Terpstra in de Openbare Bibliotheek de nieuwe website van de ChristenUnie Leiden gelanceerd. Het is de bedoeling dat Terpstra regelmatig in het CU-log zal vertellen wat hij in de stad en haar politiek tegenkomt. Ook de nieuwe wethouder Filip van As zal via de site van zich laten horen. De ChristenUnie Leiden wil laten zien dat de site een belangrijk middel is om contact te houden met de mensen in de stad. Bovendien is de site gebruiksvriendelijk gemaakt voor mensen met een handicap. Webmaster Pim van de Most: “Het is een frisse site geworden met nieuwe functies.”

Een paar bezoekers van de bibliotheek gaven gehoor aan het verzoek om achter de pc de site te bekijken. Ze waren positief: “Overzichtelijk en niet zo schreeuwerig”, “prettige kleuren” en “de standpunten zijn goed te vinden”. Ze hadden ook nog een paar tips voor kleine verbeteringen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×