Zelf etsen in De Lakenhal

Tijdens de tentoonstelling ‘Rembrandt de Verteller. Etsen uit de verzameling Frits Lugt’ in Stedelijk Museum De Lakenhal kan iedereen de magie van het etsen zelf ervaren. De tentoonstelling duurt nog tot en met 3 september. Kinderen kunnen op woensdagmiddag onder begeleiding van een Leidse kunstenaar leren etsen. Voor volwassenen is dit mogelijk op zondagmiddag. Er kan een eigen ontwerp gemaakt worden maar natuurlijk ook een eigen Rembrandt reproductie die aan het eind van de workshop mee naar huis genomen mag worden. Per middag is er plaats voor maximaal 8 deelnemers.

De workshops zijn geopend woensdag- en zondagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kosten zijn 8 euro voor kinderen en 15 euro voor volwassenen. Informatie is te krijgen via telefoonnummer: 071-5165360. In de maand juli is de workshop gesloten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×