SWIFT organiseert Avondvierdaagse

Van maandag 15 t/m vrijdag 19 mei organiseert de Leidse Ren en Tourvereniging SWIFT weer de Avondvierdaagse. In die periode zijn er iedere avond in de omgeving van de stad speciaal uitgezette tochten van 15 en 30 km. De tochten voeren langs stempelposten die ook zullen functioneren als zomerse koek- en zopietenten. Deelnemers kunnen vier avonden uitkiezen om zo de volledige Avondvierdaagse te fietsen, iedereen krijgt een speciale herinnering. Wethouder Raymond Keur van de SP zal op 15 mei om 18.30 uur het startschot geven.

Inschrijven kan iedere avond bij het clubhuis van SWIFT tussen 18.30 uur en 19.30 in park ‘De Bult’, Willem v.d. Madeweg 1. Het clubhuis is tevens de startplaats van de Avondvierdaagse.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×