Leiden Road Runners Club verwelkomt 500ste lid

De hardloopvereniging Leiden Road Runners Club verwelkomde onlangs de Leidse Attie Kingma als 500ste lid. Op vrijdag 28 april werd zij in het zonnetje gezet met bloemen en een cadeaubon van de Hardloopwinkel. Kingma traint sinds een paar maanden bij LRRC, ze zag er best tegenop om bij een club te gaan trainen en vindt het lopen behoorlijk zwaar. Toch bevalt het haar goed: “Het is erg stimulerend en er is goede begeleiding van de trainders”. Overigens komt komende zaterdag Kamiel Maase, Nederlands recordhouder op de 5000 en 10.000 meter en marathon, op bezoek bij de Leidse hardloopvereniging.

Hij zal dan zijn voetafdrukken zetten voor de ‘Feet of Fame’, hardloop-coryfeeën Fanny Blankers-Koen, Gerard Nijboer en Huub Pragt gingen hem daarin voor.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×