Vreemdelingendienst controleert Sexclub

De Vreemdelingendienst heeft gisteravond in een Sexclub aan de Rijnstraat in samenwerking met de Sociale Jeugd en Zedenpolitie twee vrouwen aangehouden. De dames waren niet in het bezit van geldige documenten om in Nederland te mogen werken. Tevens werd een in de Sexclub aanwezige 56-jarige Noordwijker aangehouden, hij ontstak in woede toen de dames werden aangehouden en begon vervolgens de controlerende agenten het werk onmogelijk te maken. Hij werd met assistentie van meerdere agenten ingerekend en overgebracht naar het politiebureau.

Hij is op het bureau verhoord en werd daarna weer op vrije voeten gesteld. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×