'Weet wat je eet week'

Het Hogeschool en Universitair Milieuplatform Leiden (HUML) organiseert i.s.m. het Landelijk Hogeschool en Universitair Milieuplatform (LHUMP) de ‘Weet wat je eet week’. Tijdens deze week, die duurt van 17 mei to 24 mei, wordt door middel van verschillende activiteiten op diverse faculteiten aandacht gevraagd voor duurzaam, biologisch en fair-trade eten. De week start op woensdagmiddag 17 mei in de kantine van het Gorlaeus met een debat over o.m. duurzaam voedsel, groene stroom en duurzaamheid in het onderwijs. De lijsttrekkers van de Universiteitsraadspartijen zullen aan het debat, dat geleid wordt door de voorzitter van het HUML Vincent Kagie, deelnemen.

De ‘Weet wat je eet week’ zal woensdag 24 mei worden afgesloten met een borrel en een prijsuitreiking door wethouder van Milieu John Steegh. Meer informatie is te vinden op www.milieuplatformleiden.nl .

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×