Man aangehouden voor belediging parkeerwachters

Gistermiddag is een 21-jarige man uit Leiden door twee parkeerwachters meegenomen naar het bureau omdat hij de twee beledigd had. Hij was het er niet mee eens dat hij door de parkeerwachters werd aangesproken op het feit dat hij zijn auto had geparkeerd zonder parkeerkaartje. Parkeerbeheer gaf hem alsnog de kans om een kaartje te kopen, de man begon hierop de parkeerbeheerders te beledigen en wenste hen een ongeneselijke ziekte. De ambtenaren in functie voelden zich beledigd en namen hem mee naar het bureau, daar kreeg hij een proces-verbaal.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×