Aantal woninginbraken sterk teruggebracht

De politie is er in geslaagd om de explosieve stijging van het aantal woninginbraken in het district Leiden-Voorschoten in de eerste drie maanden van dit jaar flink terug te brengen. In die periode trad er bijna een verdubbeling op van het aantal inbraken ten opzichte van diezelfde periode vorig jaar. Met een speciaal woninginbrakenteam is het aantal inbraken inmiddels weer met de helft verminderd. Op 1 maart j.l. formeerde de politie een woninginbrakenteam bestaande uit vijf rechercheurs.

Het woninginbrakenteam nam 32 inbraken in behandeling waarvan er 25 werden opgelost en er 5 nog in behandeling zijn. Twee zaken heeft het team niet verder kunnen behandelen. Er werden zeventien verdachten aangehouden en verhoord.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×