The Shoes

Beatnacht terug in Leiden

Op zaterdag 27 mei organiseert de nieuwe vereniging ‘Stadsmanagement Leiden’ onder het motto ‘de muziek weer terug in Leiden’, de Leidse Beatnacht. Hiermee wordt een oude traditie in de stad weer opgepakt. Tijdens de avond zal o.a. de Pub Band optreden, deze band is een tijdje uit de roulatie geweest om hun muzikale vernieuwing aan te passen. Ook The Shoes, onder leiding van Theo van Es, zal traditiegetrouw tijdens de Beat Nacht optreden. De avond begint om 20.30, vindt plaats in danssalon Incasa en gaat door tot in de kleine uurtjes.

Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij o.a. de VVV, Plato en Velvet.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×