Diverse mishandelingen.

Een 14-jarige jongen is zaterdagavond in de Lombokstraat mishandeld door de vader van een jongetje. Hij had iets richting het kereltje geroepen omdat deze hem met een waterpistool bespoot. Het jongetje was vervolgens naar huis gelopen waarna een man de woning uit kwam en de 14-jarige jongen meerdere malen op zijn hoofd sloeg.

Een 19-jarige Leidenaar is afgelopen weekend door drie mannen van 16 17 en 19 jaar in een café mishandeld omdat hij waarschijnlijk tegen één van hen was aangelopen. Het slachtoffer kreeg diverse slagen in zijn gezicht en moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen geholpen worden. De daders, alle drie uit Leiden, zijn aangehouden.

Een 30-jarige Leidse medewerker van de milieustraat is mishandel door een 47-jarige man uit Leiden. De laatste werd afgelopen zaterdag door de politie aangehouden. De man verklaarde tot zijn daad te zijn gekomen omdat hij al lange tijd last heeft van de milieustraat. Toen hij een daar aanwezige medewerker zag, ging hij verhaal halen. Dit liep uit op schermutselingen, de 47-jarige man beweert dat ook de medwerker van de milieustraat klappen heeft uitgedeeld. De politie onderzoekt de zaak.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×