Foto: Jaap Bol

Fietsvierdaagse van start

Gisteravond gaf sportwethouder Raymond Keur van de SP het startsein voor de Fietsvierdaagse, georganiseerd door de Leidse Ren en Toer Vereniging Swift. Hij deed dat door de rondebel te luiden op het wielercircuit in park De Bult. Ongeveer 250 fietsers namen deel aan een fietstocht van 15 of 30 km. op de eerste avond van de vierdaagse. Het is voor fietsers mogelijk één of meerdere avonden mee te doen, ook vanavond kan er gestart worden. Wethouder van Cultuur Paul Jonas, eveneens SP, zal vrijdagavond de Fietsvierdaagse afsluiten, hij verwelkomt de laatste binnenkomende deelnemer met de Rode Lantaarn.

Alle fietsers zijn a.s. vrijdagavond uitgenodigd voor de ‘A4D-afterparty’ in en rond het Clubhuis van Swift. Men kan dan bijkomen van de vermoeienissen en nieuwe energie opdoen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×